De laatste keer: kerststal in de Leonarduskerk te Beek en Donk, por última vez el Belén en la iglesia de San Leonardo en mi pueblo Beek en Donk

http://www.martienvanwanrooij.nl/fotoalbum/thumbnails.php?album=20

 

 

Doe mee met de conversatie

1 reactie

  1. Hoi martien jammer dat de kerstal er voor de laatste maal was maar ja net als bij vele kerken blijven de mensen weg en zijn ze genoodzaakt de kerken te sluiten of er een ander onderkomen aan te geven nu zie je dat ik een ander email adres heb dat van breedband helmond(glasvezel kabel) en zou ik ook graag willen hebben dat je mijn home page aan paste en mogelijk zit er ook geen virus scanner meer op mijn computer kun jij een link door sturen van een gratis virusscanner want de AVG werkt niet meer bij mij wat de reden hier van is weet ik niet mijn nieuwe email is: w.kweens@bbhmail.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beantwoord onderstaande vraag ter voorkoming van spam * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.