Categorieën
Van alles en nog wat

Mijn corona-ja-nee-sticker

 • ik ben NIET angstig en zaai geen angst maar ben WEL voorzichtig en realistisch
 • ik hou me WEL aan de maatregelen maar ik hou me NIET altijd aan de aanbevelingen van ministers en andere gezagsdragers dat we daarover niet moeten discussiëren.
  Of ik wel of niet ergens over discussieer bepaal ik zelf (kan eventueel wel achteraf om onnodige vertragingen te voorkomen in beslissingen die echt meteen genomen moeten worden)
 • ik laat me NIET leiden door complottheorieën over chips die in vaccins ingebouwd worden maar kijk WEL naar statistieken en onderzoeken van andere organisaties dan het RIVM
  ….(cijfers liegen niet maar over de interpretatie ervan moet je wel van gedachten kunnen wisselen. Bovendien zijn ook wetenschappelijke onderzoeksresultaten naar mijn bescheiden mening niet altijd helemaal absoluut. Er zullen weinig mensen zijn die wiskundige stellingen als die van Pythagoras in twijfel trekken maar op het moment dat er biochemie, microbiologie en ziekteleer bij komen kijken kunnen er verschillende manieren van onderzoek in het spel zijn en kan er verschil van mening zijn over conclusies die je daar aan wilt verbinden. Daar moet, denk ik over gepraat kunnen worden.)
 • ik zet WEL een mondkapje op waar dat verplicht of aanbevelenswaardig is maar laat me NIET monddood maken
  …(dat zou trouwens ook niet kunnen want ook met een mondkapje op kun je gewoon praten. Wel lijkt het me prettig als we goed blijven onderzoeken of en wanneer het mondkapje noodzakelijk is. Zelf heb ik er niet zo veel last van om er een te moeten dragen maar ik hoor van veel mensen dat ze er behoorlijk wat hinder van hebben. Het is denk ik ook wel wat ingrijpender dan de aanbevelingen over handen wassen en afstand houden)

  … en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *