“Mooi hè?”

Niet mijn woorden maar die van een mevrouw die haar hond uitliet en gezellig een babbeltje maakte.
Dat babbeltje is ook het “mooie” van deze buurt, een klein kwartiertje lopen bij mij vandaan.


Er is sowieso geen reden tot klagen over de vriendelijkheid van de mensen uit de vier Laarbeek-dorpen maar zeker bij de Laarsche Velden is bijna altijd wel iemand te vinden die een gesprekje aanknoopt en iedereen lijkt eraan gewend te zijn dat mensen zich verwonderen over het landschap en er wat foto’s maken.


En zelf vind ik het “mooi” dat men in deze overgang tussen woonwijk en landbouwgrond in staat is gebleken iets te creëren dat goed is voor de agrarische sector én voor mens en dier.
…en voor wie het een sombere dag vond: ik begrijp dat niet iedereen er een goed tegen kan als de dagen zo kort zijn en het ook nog eens een groot deel van de dag grijs en kil is… maar ik heb in elk geval toch even de (weliswaar ondergaande) zon in het water zien schijnen


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *