Contact

Je kunt nog wat meer over me te weten komen via

Social media

  • Linkedin als je wilt meer wilt weten over mijn loopbaan en werkverleden… hoewel ik nu van mijn prépensioen geniet en dus niet meer actief op zoek ben naar werk
  • Facebook… waar ik van alles en nog wat plaats. Je mag me een vriendschapsverzoek sturen en als ik het idee heb dat het enigszins serieus is dan ga ik er vaak ook wel op in. Licht het eventueel even toe via een PB !
  • Instagram : omdat ik graag fotografeer. Ik maak daarbij zowel gebruik van een “echte” fotocamera als van mijn smartphone. In dat laatste geval deel ik mijn foto’s vaak meteen als ik denk dat het interessant is voor anderen.
  • Twitter: bij mij een beetje het ondergeschoven kindje. Ik sta er om bekend redelijk lang van stof te zijn en misschien dat daarom die korte berichten me niet altijd goed afgaan… maar af en toe is het toch best aardig er iets te plaatsen.
  • Youtube: ik heb meer affiniteit met fotograferen dan met filmen maar af en toe plaats ik wel iets. Ik hoop er nog eens wat filmpjes te plaatsen waarin ik verschillende talen spreek. Technisch weet ik alleen nog niet goed hoe ik dat aan moet pakken.

Bellen (niet allemaal tegelijk en via een omweggetje)

Wil je me liever bellen? Ook dat kan, maar dan graag eerst een berichtje achterlaten op dit nummer: 0848312492. In overleg geef ik je dan graag een nummer waarop ik ook rechtstreeks te bereiken ben.

Mailen (via een wat kleiner omweggetje)

Mailen kan ook: als ik je nou vast verklap dat mijn e-mailadres met info begint, dan mag je raden wat daarna komt. Nog niet duidelijk? Dan mag je onderstaande tekst overtikken. (Kopiëren en in je e-mailprogramma plakken gaat helaas niet, mijn welgemeende excuses voor het ongemak, ook aan alle spammers en hackers 🙂 )

…of je vult onderstaand formulier in!