Categorieën
Van alles wat

Mijn website: het ondergeschoven kindje?

Eerlijk is eerlijk: doordat ik nogal actief ben op Facebook en ook wel wat op Instagram komt het er niet altijd van om mijn website bij te werken. Dat ik niet meer actief op zoek ben naar een baan helpt ook niet echt. Toch heeft zo’n site nog veel voordelen en ik verwijs er ook altijd standaard naar in de ondertekening van mijn emails en de site staat ook op mijn visitekaartje vermeld. Vandaag maar weer eens een poging gewaagd met een WordPress-thema dat er veelbelovend uit zag: ik hou je op de hoogte! (Ik werk al weer een jaar of zeven vrijwel uitsluitend met wordpress bij het bouwen van sites en ik moet zeggen… het bevalt me nog steeds prima!)

dav

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beantwoord onderstaande vraag ter voorkoming van spam * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.